Tratamentul hipertensiunii arteriale la adulții tineri

Nesupravegheat de hipertensiune la persoanele mai tinere pot crea artera de rigidizare, care poate crește pericolul de accident vascular cerebral, în plus față de rinichi și leziuni ale creierului. Tensiunea arteriala este poreclit “the silent minunat.” Tăcerea duce frecvent la condiții de sănătate la adolescenți și adulți tineri-și, de asemenea, sunt neglijate de către medici.

Cu toate acestea, lăsând la o boală fără tratament poate avea repercusiuni reale.Hipertensiune arterială, de asemenea, hipertensiune arterială, este comun în statele UNITE ale americii. Aceasta influențează 1 din 3 adulți, referitoare la 75 de milioane de peopleTrusted de Resurse. Această rată ridicată este de obicei creditat cu 2 cale majoră de elemente de viață: fiind obezi și creșterea duratei de viață. Unii cercetători au menționat că numărul de oameni care să stabilească ea poate deveni la fel de mare ca 90 la suta.

Hipertensiune arterială ignorată la adulți tineri, adolescenți

Hipertensiune arterială ignorată la adulți tineri, adolescenți“Este, de fapt, în plus logic să fi impresionat dacă niciodată nu l dezvolte,” compus Dr. Naomi Fisher, director de hipertensiune soluții, și, de asemenea, hipertensiune arterială specialitate centrul de la Brigham si Femei ‘ s Hospital din Boston. Hipertensiunea arterială este în mod normal luate în serios de către medic. Cu toate acestea, în ciuda a cât de precaut medici să rămână în relațiile cu starea în de vârstă mijlocie și, de asemenea, persoanele mai în vârstă, acest lucru nu este întotdeauna situația cu persoanele mai tinere.

“Oameni energici, ca tineri, precum și sportivii profesioniști, sunt privite ca liber de boli cum ar fi hipertensiunea arteriala”, a declarat unul cercetare în jurnalul de studii Postuniversitare de Medicamente. “Cu toate acestea, a crescut prevalența tipic pericol factori în tineri, constând din probleme de greutate, diabet zaharat, și stare de rinichi, crește pericolul de instituire hipertensiune la tineri adulti,” cercetarea scriitori adăugat.

Nou studiu de cercetare de la Universitatea din Texas Southwestern Medical Center verifică dacă plasament. Dr. Wanpen Vongpatanasin, precum și co-autori, recent, a realizat cel mai mare studiu în vedere o afectiune numita hipertensiune sistolică izolată (ISH) în rândul tinerilor.

Au ajuns ca tinerii cu această problemă sunt în pericol pentru viitoarea arteră de rigidizare, care este legată de îmbunătățit pericol de accident vascular cerebral, precum și de deteriorare a rinichilor, precum și creier. Tensiunea arteriala este poreclit “ucigașul tăcut.” Tăcerea, de obicei, duce la wellness condițiile în adolescenți și tineri adulți, precum și nu sunt luate în considerare de către medici.

Cu toate acestea, lăsând starea nesupravegheat poate avea repercusiuni reale. Hipertensiune arterială, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arterială, predomină în Statele Unite. Aceasta influențează 1 din 3 adulti, aproximativ 75 de milioane de peopleTrusted Sursa!

Acest preț ridicat este de obicei atribuită 2 mod semnificativ de factori de viață: a fi excesul de greutate, precum și creșterea duratei de viață. Unii oameni de știință au explicat că soiul de oameni care creează, ar putea fi în cele din urmă la fel de mare ca 90 la suta. “Este de fapt mult mai rațional de a fi uimit dacă n-ai crea,” creat de Dr. Naomi Fisher, supraveghetor de hipertensiune servicii, precum și hipertensiune arterială de specialitate de instalație de la Brigham precum și de sex Feminin Hospital din Boston.

Investigarea și tratamentul tensiunii arteriale crescute la tineri

Investigarea și tratamentul tensiunii arteriale crescute la tineriAfla mai multe: Obține faptele pe mare tensiunii arteriale ” Absolut nimic de-a ignora. Hipertensiune arterială este de obicei luate în serios de către profesioniștii din domeniul medical. Cu toate acestea, indiferent de cât de precaut medicii să rămână în relațiile cu starea în de vârstă mijlocie și, de asemenea, persoanele mai în vârstă, acest lucru nu este în mod constant de exemplu, cu oameni mai tineri.

“Oameni energici, ca tinerii și sportivii profesioniști, sunt privite ca liber de boli cum ar fi hipertensiunea arteriala”, a precizat un studiu de cercetare în revista studii Postuniversitare de Medicina. “Cu toate acestea, a crescut frecvența standard de pericol factori în tineri, inclusiv obezitate, diabet zaharat, precum și stare de rinichi, crește pericolul de a dezvolta hipertensiune arterială în mai tineri adulti,” studiul scriitori inclus.

Nou studiu de cercetare de la universitatea din Texas Southwestern Medical Center atestă că setarea. Dr. Wanpen Vongpatanasin, precum și co-autori, doar recent efectuat cel mai mare studiu de cercetare a lua o privire la o condiție cunoscută sub numele de sistolică izolată hipertensiune (ISH) la adulții tineri. Ei au ajuns la concluzia că tinerii cu această problemă, du-te la risc pentru viitor artera încordarea, care este legată de creșterea riscului de accident vascular cerebral, împreună cu daune la rinichi, precum și mintea!

Tensiunii arteriale la adulții tineri, mai ales ISH, este de obicei privit ca o anomalie, care cu siguranță va auto-corecta. E chiar un indiciu de o inimă solidă având în vedere că acesta este uneori găsit în liceu sportivii profesioniști. Regulat lecturi tensiunii arteriale trebuie să fie de 120 (sistolică)/ 80 (diastolică). Hipertensiunea arterială este nici un fel de analiza de 140/90 sau mai mare.

În cazul ISH, doar partea de sus (sistolică) numărul este mare, în timp ce numărul redus este într-un interval normal. “Tinerii cu valori crescute ale tensiunii arteriale-de asemenea, cei cu un mare număr sistolice, cu toate acestea regulat diastolice număr-pot avea un extraordinar strâns aorta, care trebuie să nu fie trecute cu vederea,” Vongpatanasin spus Healthline. “Ei ar trebui să aibă aproape de follow-up și, de asemenea, vorbesc cu principala lor grija profesionistilor din domeniul medical pentru a vedea dacă starea lor necesită să fie tratate.”

Hipertensiune Arterială Tratamentul Și Managementul

Hipertensiune Arterială Tratamentul Și ManagementulEa îndeamnă mai degrabă decât de a neglija aceste semne, acestea ar trebui să fie “tratată mai repede, în loc de mai târziu.” Hipertensiunea arterială este foarte tratabil printr-un amestec de medicamente, precum și ca mod de viață ajustări. Modificarea dieta, precum și antrenament practici sunt două dintre cele mai eficiente metode pentru reducerea tensiunii arteriale.

American Heart Association sugerează un minim de o jumătate de oră de intensitate moderată cardiovasculare sarcină cel puțin cinci zile în fiecare săptămână. Cu privire la dieta este în cauză, Vongpatanasin recomandă mâncăruri abundente în legume și fructe. Reducerea consumului de sare este de asemenea esențială pentru păstrarea sănătoasă a hipertensiunii arteriale. Într-un articol pentru the Guardian, Profesorul Graham MacGregor, președintele hipertensiune arterială Asociere, și profesor de cardio medicamente la Barts și, de asemenea, la Londra Colegiul de Medicina, compus!

“Avem șapte sau 8 diferite tipuri de dovezi care indică datoria de sare, precum și știu că dacă am tăiat aportul de sare de jumătate scade tensiunea arterială.” Experții de stat lăsând problema nesupravegheat în tinerii nu mai poate rămâne cerința de tratament. “Această condiție nu este de gând pentru a obține mult mai bine. O să fie și mai rău”, a spus Vongpatanasin.

Hipertensiune arterială în rândul tinerilor este de frecvente, care afectează 1 din 8 adulți cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani. Acest număr este probabil să crească cu stilul de viață, comportamentele și scăderea tensiunii arteriale praguri de diagnostic. Devreme-viata variabile influența tensiunii arteriale (BP) deși mecanismele sunt incerte; BP piese puternic în termen de oameni din adolescenta prin intermediul pentru viața de mai târziu. Mai mare BP la o vârstă fragedă este conectat cu probleme la inima si imagistica cerebrală precum și crește probabilitatea de cardio evenimente de mijloc. Cu toate acestea, diagnosticul medical ratele sunt reduse, iar terapia este adesea amânată la persoanele tinere!

Acest lucru reflectă lipsa de grad înalt dovezi că scăderea ta la adulții tineri îmbunătățește cardiovasculare rezultatele mai târziu în viață. În această revizuire, vom revizui existente dovada referitoare la organizarea între BP în persoană tânără de viață precum și deteriorarea cardio rezultate mai târziu în viață. După aceasta, vom revizui care tinerii cu hipertensiune arterială trebuie să fie verificat pentru secundară cauzele de hipertensiune arterială.

Leave a Comment