Diabet zaharat prevenirea și controlul sănătății

Atunci când se referă la diabet zaharat de tip 2, cea mai tipică fel de probleme cu diabet zaharat-prevenirea este cu adevărat vital. Este deosebit de important de a face diabet de evitare un motiv de îngrijorare, dacă te duci pentru a amplificat pericolul de diabet zaharat, cum ar fi dacă sunteți supraponderal sau aveți un fundal de familie de condiție sau ați fost diagnosticat cu prediabet (de asemenea, numit impaired fasting zahăr).

Diabet zaharat de evitare este la fel de bază ca consuma mai sănătos, devenind mult mai fizic, energetic precum și de a pierde cateva kilograme in plus. Niciodată nu e prea târziu pentru a începe. Face câteva schimbări în stilul tău de viață acum, poate ajuta la prevenirea semnificative probleme de sănătate de diabet zaharat in viitor, cum ar fi nervilor, rinichilor, precum și inima daune. Cred că despre aceste diabet evitarea idei de la Asociația Americană de Diabet.

Prevenirea diabetului: sfaturi pentru preluarea controlului

Prevenirea diabetului sfaturi pentru preluarea controluluiObține mult mai mult activitatea fizica. Există multe avantaje activitate fizică regulată. Antrenament poate fi de ajutor: Pierde in greutate, Redus de glucoză din sânge, Stimula sensibilitatea la insulină-care ajută la menținerea de zahăr din sânge într-un interval regulate. Studiul relevă că, exercitii cardio precum și de formare de rezistență poate ajuta reglementa diabetici probleme. Cel mai bun beneficiu provine de la un program de pregătire fizică, care constă dintr-atât.

Obține o mulțime de fibre. Fibre-ar putea ajuta: Reduce riscul de diabet prin îmbunătățirea nivelului de zahăr din sânge de control. Reduce amenințarea de boli de inima. De a promova arderea grasimilor, ajutându-vă simțiți complet. Alimentele bogate in fibre consta din fructe, legume, fasole, boabe întregi și, de asemenea, nuci. Alege boabe întregi. Nu e clar de ce, totuși, boabe întregi ar putea reduce amenințarea de diabet zaharat, precum și asistență menține nivelul de zahăr din sânge. Încercarea de a face un minim de jumătate din boabe de cereale integrale.

Numeroase alimente din cereale integrale, vin toate setat pentru a consuma, constând din diferite produse de panificație, paste elemente, precum și cereale. Uita-te pentru cuvintele “întreg” de pe pachet și printre primele două produse în ingredientul activ lista.

Pierde greutate adăugată. Dacă sunteți obezi, diabet zaharat de prevenire ar trebui să depindă de pierdere în greutate. Fiecare kilogram pe care ai vărsat poate stimula wellness, precum și s-ar putea fi șocați de cât de mult. Persoane într-o mare de cercetare care și-a vărsat o cantitate modestă de greutate-în jur de 7 la sută din prima de greutate corporală-și exercită în mod obișnuit redus pericolul de a dezvolta diabet zaharat de aproape 60 la sută.

Dor de diete moft precum și pur și simplu a face mult mai sanatos selecții. Dietele Low-carb, indicele glicemic dieta sau diverse alte accident dieta poate ajuta să piardă în greutate inițial. Încă eficiența lor la protejarea împotriva probleme cu diabet zaharat și, de asemenea, impactul pe termen lung nu sunt recunoscute. Și prin omiterea sau limitarea strictă a unui anumit grup de alimente, s-ar putea fi predarea substanțe nutritive esențiale și de multe ori pofta de astfel de alimente. În schimb, face o varietate și, de asemenea, parte componentă control de sănătoase strategie!

Prevenirea și controlul diabetului de tip 2 prin schimbarea stilului de viață și a regimului alimentar

Prevenirea și controlul diabetului de tip 2 prin schimbarea stilului de viață și a regimului alimentarCând pentru a vedea medicul dumneavoastră. American probleme cu Diabet zaharat de Asociere recomandă testarea glicemiei în cazul în care: Ești varsta de 45 de ani sau mai în vârstă. Esti un supraponderal pentru adulți de orice tip de varsta, cu mai multe variabilele riscului pentru diabet zaharat probleme, cum ar fi o familie de fundal de diabet zaharat probleme, un individ de fundal de prediabet sau un non-stil de viață active. După vârsta de 45 de ani, medicul dumneavoastră probabil va sugerez screening la fiecare trei ani.

Împărtăși grijile tale referitoare la probleme cu diabet zaharat de prevenire cu medicul dumneavoastră. El sau ea va aprecia cu siguranță inițiative pentru a evita diabetul zaharat și ar putea oferi recomandări suplimentare bazate pe istoricul medical sau diverse alte aspecte. Diabetul de tip 2 este o majore, a bolilor netransmisibile cu o frecvență în creștere la nivel internațional grad. Diabetul zaharat de tip 2 rezultate atunci când organismul nu produce suficientă insulină sau organismul nu poate folosi insulina pe care o creează. De tip 2 diabetul zaharat este principala cauză de decese premature!

Prost tratate, aceasta poate provoca o serie de probleme de sănătate, constând din probleme cu inima, accident vascular cerebral, stare de rinichi, orbire, nervoase daune, picior și, de asemenea, picioare amputate, precum și fatalitate. Diabetul zaharat de tip 2 sau diabet zaharat este cel mai obișnuit tip de diabet, de obicei, începe atunci când o persoană rămâne în lui/ei de la mijlocul anilor ‘ 50, dar diabetul zaharat nu este unpreventable. Mici schimbări în stilul tău de viață poate reduce semnificativ șansele de a obține această boală.

Ca urmare, în scopul de a opri această problemă, trebuie să fie luate măsuri privind modificabil factori care afectează dezvoltarea sa-stilul de viață și de nutriție comportamente. Cu toate acestea, cu corectă de testare, tratament și ajustări stil de viata, alimentatie sanatoasa ca o tehnica, de a promova mersul pe jos, antrenament, și alte activități fizice au efecte utile asupra sănătății umane și wellness și prevenirea sau tratamentul diabetului zaharat, promovarea aderării la acest model este considerabilă publice de sănătate și wellness importanță!

Diabet zaharat sau de tip 2 probleme cu diabet zaharat, este printre cele mai importante non-transmisibile și, de asemenea, cea mai rapidă creștere public de wellness probleme în lume, este o problemă greu de tratat, precum scump să se ocupe. Acesta a fost de fapt aproximat că numărul pacienților cu diabet zaharat în lume va crește cu siguranță de la actuala valoare de aproximativ 190 de milioane de 325 de milioane de euro pe parcursul următorilor 25 de ani.

Pași simpli pentru prevenirea diabetului

Pași simpli pentru prevenirea diabetuluiPersoanele cu tip 2 diabet zaharat du-te la un risc ridicat de a stabili o serie de dezactivarea dificultăți, cum ar fi boli de inima, boli vasculare periferice, nefropatie, modificări la nivelul retinei, precum și pierderea vederii, care poate provoca handicap precum și moarte subită. Se impune, de asemenea, vital medical și, de asemenea, probleme economice. Ereditare sensibilitate, precum și influențele de mediu par a fi una dintre cele mai importante factori responsabili de dezvoltarea de această problemă.

Cu toate acestea, o creștere extremă de fizică, lipsa de exercitiu, obezitate, și, de asemenea, diabetul de tip 2 a fost de fapt în ultima vreme a observat. Realitatea arată că excesivă în greutate fizică și lipsa de exercițiu ar putea cuprinde principalele motive pentru consolidarea vă faceți griji, de probleme cu diabet zaharat în modul stabilit lume!

Din fericire, datorită faptului că factorii ecologici sunt flexibile, simptom de boala de la aceste aspecte este mult pot fi prevenite. Dieta este unul dintre aspectele semnificative, în prezent, legată de o gamă largă de boli, inclusiv diabet. Cantitatea și tipul de alimente consumate este o componentă de bază a omului de wellness. Dieta constituie un aspect esențial din totalul de administrare a diabetului zaharat, care poate implica dieta singur, dieta cu medicamente antidiabetice orale, sau dieta cu insulină.

Dieta este individualizata bazându-se pe varsta, greutate, sex, stare de sănătate, precum și profesie și așa mai departe. Liniile directoare dietetice fi făcut uz de această scrisoare de recomandare sunt colecții de consultatory declarații, că oferta rapid recomandări nutriționale pentru administrarea de diabet zaharat, populația, în scopul de a promova dietetice generale de sănătate, glycogenic de control, precum și a preveni sau a atenua diabet zaharat-complicații legate!

Încercările de a urma standardul alimentare măsurători, în scopul de a urma prescripțiile presupune dieta diabetică’, de obicei, duce la constrângeri inutile, prea multă indulgență, sau plictisitor consumul de produse alimentare specifice, de exemplu, necoapte patlagina/fasole!

Leave a Comment