Dureri articulare și remedii pentru artrită acasă

Articulatiile noastre sunt părți din corpurile noastre, care link-ul de pe oase cu fiecare alte și de a permite o gama de miscari pe care le avem. Acestea sunt esențiale pentru corpul tău de performanță, permițând oasele să se mute în mod deschis. Unele articulațiile au mișcări limitate ca degetele, maxilarului, precum și genunchii în timp ce altele permit o gamă mult mai largă de mișcare ca ceea ce este văzut în umăr, șold, și gât. Multe persoane suferă de dureri articulare, care pot fi declanșate de o selecție de puncte și poate afecta articulatiile mici ca degetele și, de asemenea, degetele de la picioare și, de asemenea, mare articulații, cum ar fi șoldurile și umerii. Durerile articulare pot diferi de la lumina la extreme și, de asemenea, pot veni și pleca și, de asemenea, diferă în intensitate și durată dar de multe ori agravează cu timpul altfel tratate corespunzător. Principalele patru motive pentru dureri articulare vom vedea la Ameliorarea Disconfortului Institutului sunt:

Durerile articulare din Artrita

Există două tipuri principale de inflamație în comun, care sunt gestionate în mod regulat, în domeniul clinic de azi: osteo artrita si artrita reumatoida. Aproximativ o treime din adulți au osteoartrita, care este o boală degenerativă, care pune pe jos cartuș de protecție și, de asemenea, rupe oasele articulațiilor. Acest tip apare în mod normal în genunchi, solduri, degetele, mâinile, precum și coloana vertebrală.

Poliartrita inflamație în comun este un tip de condiție autoimună în care organismul greve în sine și daune țesutului. Este mai mult tipic la femei, precum și este adus pe de o inflamație cronică care influențează articulațiile de la mâini precum și picioare.

Un număr șocant de afectiuni precum boli pot provoca dureri articulare precum și conduce la deteriorarea articulațiilor. Oreionul, gripa, și, de asemenea, boli de ficat, ca un exemplu, toate acuza umflarea și inflamație, care pot deteriora și slăbi articulațiilor, precum și cauza dureri articulare sau de a face existente disconfort mult mai rău. Condiții cum ar fi guta durere, hipertiroidism, și lupus în plus pot afecta tendoanele, cartilaj, precum și oase de comune, precum și. În plus există medicamente care sunt frecvent utilizat pentru a trata boli comune și condiții care pot crea în comun daune ca efecte negative. Numerosi clienti sunt șocați să descopere cauzele de dureri articulare s-ar putea foarte bine fi diverse alte probleme de sănătate pe care le administrează.

Una dintre cele mai comune cauze de dureri articulare este overusing un anumit comune și, de asemenea, rănit într-un fel. În timp ce este esențial să fie energic, este la fel de important să nu exagerați precum și să se abțină de la a face lucruri pe care poate răni corpul nostru. Leziuni excesiva a stabili cu timpul la fel de bine ca sunt declanșate de duplicate de utilizare și/sau tulpina de o parte a corpului. Acest lucru se poate întâmpla de la a face prea multe antrenamente la un moment dat sau de a face ceva prea obositoare. Daune la nivelul articulațiilor se întâmplă, la fel de bine ca atunci când ne menține face uz de aceste articulații, daunele-interese nu pot fi reparate. Cu timpul, aceasta colectează la punctul în care articulațiilor ajuns să fie grav rănit. și, de asemenea, dureri articulare ajunge la niveluri devastatoare.

Dureri Articulare: Final Idei

Poate părea ca un vechi mai bine jumătăți povestea lui, dar nu era ceva adevăr în acele momente când Bunica și Bunicul au pretins că ei pot simți cu adevărat că vine o furtună sau chiar ar putea simți schimbările climatice în oasele lor. În prezent avem unele dovezi științifice pentru așa-numita concepție greșită de a se simți starea vremii schimbări în oase și articulații ale corpului. Durerea poate stimula și de a lua mai rău, cu modificări în barometrică stres, care de cele mai multe ori are loc înainte de o furtună puternică. Noi încă nu pe deplin recunoscut cum ajustări în influența presiunii barometrice corpul, dar am înțeles că poate declanșa disconfort în comun pentru a obține mai rău la fel de bine ca este printre motivele pentru disconfort în comun pentru numeroase persoane mai în vârstă care vin la durerea noastră administrare facilitate care caută ajutor pentru dureri articulare.

Daca tu sau un bucurat unul de-a face cu dureri articulare și nu înțeleg de ce, grupul nostru de prietenos precum și specialiști în cunoștință de cauză la Ameliorarea Disconfortului Institutul vă poate ajuta să găsiți răspunsurile pe care le căutați. Sau, dacă aveți în prezent înțeles că aveți inflamație în comun sau au dureri articulare ca urmare a unui prejudiciu sau boala, durerea noastră de management de facilități în Chicago poate ajuta cu noastre de stat-of-the-art comun disconfortul terapii și, de asemenea, opțiuni de tratament. Indiferent de ceea ce sunt cerințele dumneavoastră, disconfort noastră se afla aici pentru a ajuta! Ne va ajuta cu siguranță indica cauzele de disconfort în comun și să găsiți serviciul pe care doriți precum și necesită de a trăi fără durere, o dată mai mult! Suna la Ameliorarea Disconfortului Institutul de astăzi și permiteți-ne vă ajuta să localizați relieful ai nevoie de o asistență te întorci să-ți trăiești viața în termenii tăi, lipsit de dureri!

O mulțime de probleme comune nu au nevoie de chirurgie. De multe ori, ele pot fi tratate cu un amestec de antrenament, odihnă și, de asemenea, medicamente anti-inflamatorii.

Atunci când un prejudiciu nu răspunde pentru glazură, altitudine și, de asemenea, restul, este esențială pentru a vedea o ortopedice expert-în special când nevindecate răni pot crea infectii sau a ajuns să fie probleme cronice.

Injecții și, de asemenea, Alte Tratamente Non-Chirurgicale

Dacă bază de tratament la domiciliu nu este în totalitate eficiente, următoarele acțiuni în vindecarea comune probleme ar putea fi non-chirurgicale reparatorii. Uneori, când disconfortul este eficient luate în grijă de, prejudiciul sau artritice episod va trece fără cerința pentru tratamentul chirurgical.

Comun de lubrifiere substanțe precum si injectii cu corticosteroizi poate fi un tratament eficient pentru probleme comune. Acest tip de terapie este în mod special eficientă pentru cei care nu pot lua medicamente anti-inflamatorii.

Infuzarea comun lubrifianți într-o articulație poate ușura durerea și plăcerea umflarea. Comun lubrifiant injecțiile se administrează o dată pe săptămână, timp de trei sau 5 săptămâni, bazându-se pe tipul de lubrifiere substanță.

În plus față de o amorteala medicamente, în timp elibera cortizon, de asemenea, este infuzat direct în articulații pentru a reduce inflamatia. Injectii cu corticosteroizi, de obicei, oferă pe termen lung joint pain relief.

Atunci când o articulație este semnificativ afectată, medicul dumneavoastră vă poate sugera comun înlocuitor de chirurgie. Nostru ortopezi, chirurgi cosmetice efectua mai multe comune înlocuitori de zi cu zi, inclusiv de șold înlocuitori, o proteză pentru genunchi, glezna comune înlocuitori și, de asemenea, umăr înlocuitori. Vă puteți simți încrezător medicul dumneavoastră este extrem de experimentat cu tipul de tratament în comun.

În timp ce acest tip de operație a fost atunci când a crezut despre riscant, astăzi, de obicei, solicită puțin timp de recuperare. Împreună cu preventivă disconfort sărăciei și cu eliberare lentă anestezice, mecanică înlocuire a articulațiilor au făcut tratament mult mai sigur, mai confortabil, și, de asemenea, mult mai eficient.

Leave a Comment