Cel mai bun tratament preventiv al diabetului!

Probleme cu diabet zaharat este în mod normal identificate utilizand hemoglobinei glicozilate A1C de testare acest test de sânge arată ordinare nivelul de glucoza din sange pentru ultimele două-trei luni valorile normale sunt sub 5,7 la sută, și un rezultat între 5.7 și 6,4 la sută este considerat prediabet. O A1C gradul de 6,5 la sută sau mai mare pe două examene diferite înseamnă că trebuie diabetici problem dacă A1C de testare nu este disponibil, sau daca aveti anumite condiții-cum ar fi o formă neobișnuită de hemoglobina denumită hemoglobină variație care împiedică A1C examinare, medicul dumneavoastră ar putea folosi conformitate cu teste pentru a diagnostica diabetul zaharat aleatoare nivelul de zahăr din sânge de testare.

De zahăr din sânge merita sunt partajate în miligrame per decilitru mg/dL sau milimoli pe litru mmol/L indiferent de ultima dată când ați consumat, un sânge exemplu dezvăluind că glucoza din sânge grad este de 200 mg/dL 11.1 mmol/L sau mai mare sugerează probleme cu diabet zaharat, în special dacă aveți, de asemenea, simptome și semne de diabet zaharat, cum ar fi regulat pipi precum și severe sete post test de zahar din sange.

O probă de sânge este luată după o noapte de repede

O probă de sânge este luată după o noapte de repedeO lectură mult mai puțin decât 100 mg/dL (5.6 mmol/L) este regulat o diplomă de la 100 la 125 mg/dL 5.6 la 6,9 mmol/L este luată în considerare prediabet dacă postul nivelul de zahăr din sânge este de 126 mg/dL (7 mmol/L) sau mai mare asupra a două teste diferite, aveți diabet zaharat dentare glucoză rezistența de examinare. Acest test este mai puțin frecvent utilizate decât ceilalți, cu excepția în timpul sarcinii. Veți avea nevoie pentru a rapid peste noapte și apoi se consumă alcool, zahăr lichid la cabinetul medicului nivelul de zahăr din sânge sunt examinate cu regularitate pentru următoarele două ore o nivelul de zahăr din sânge nivel mai mică de 140 mg/dL (7,8 mmol/L) este normal!.

O lectură intre 140 si 199 mg/dL 7,8 mmol/L și, de asemenea, 11.0 mmol/L prezinta prediabet. O lectură de 200 mg/dL (11.1 mmol/L) sau mai mare, după două ore sugerează diabetul zaharat american Diabet, probleme de Organizare sugerează screening-ul de rutină pentru diabet de tip 2, probleme începe la vârsta de 45 de ani, mai ales daca esti supraponderal dacă rezultatele sunt normale, testul se repetă la fiecare 3 ani dacă rezultatele sunt la limita, adresați-vă medicului dumneavoastră, atunci când înainte înapoi pentru o examinare suplimentară testarea este, de asemenea, recomandat pentru persoanele care sunt sub 45 de ani și, de asemenea, excesul de greutate.

Dacă există și alte boli de inima sau diabet pericol factori prezent, cum ar fi un stil de viață inactiv, un istoric familial de diabet de tip 2 zaharat, antecedente personale de diabet gestațional zaharat sau a tensiunii arteriale peste 140/90 milimetri de mercur mm Hg dacă sunteți diagnosticat cu diabet zaharat, medicul ar putea face si alte teste pentru a compara tip 1 și de tip 2 diabet zaharat probleme, pentru că cele două probleme de multe ori nevoie de diferite terapii după diagnosticul A1C niveluri trebuie să fie inspectate în între două precum și de patru ori pe an. Discuta țintă A1C obiectiv cu medicul dumneavoastră, deoarece aceasta poate diferi bazându-se pe vârsta ta, precum și diverse alte aspecte.

Pentru majoritatea oamenilor,

Pentru majoritatea oamenilor,American probleme cu Diabet zaharat Asociația recomandă un nivel A1C sub 7 la suta un ridicată A1C grad poate indica o cerință pentru o ajustare în medicină, plan de masă sau de nivelul de activitate Împreună cu A1C examinare, medicul dumneavoastră vă va măsura tensiunea arterială, precum și să ia sânge, precum și probe de urină periodic pentru a examina grade de colesterol, tiroida caracteristică, ficat caracteristică și, de asemenea, rinichi caracteristică. Ochi Normal la fel de bine ca piciorul de examene, de asemenea, sunt esențiale tratament monitorizarea diabetului zaharat de tip 2 include:

  • Scăderea în greutate
  • Alimentare sănătoase
  • Rutina de antrenament
  • Poate, diabet, probleme de medicament sau terapie cu insulină
  • De glucoza din sange de supraveghere

Aceste măsuri vor ajuta cu siguranță să mențină glicemia grad mai aproape de regulat, care pot întârzia sau preveni dificultăți s cadere in greutate poate reduce de zahăr din sânge de grade. Pierde doar 5 până la 10 la sută din greutatea corporală poate face o diferență, deși un continuu management de greutate de 7 la sută sau mai mult din greutatea inițială pare a fi ideal.

Asta sugerează că cineva care cântărește 180 de kilograme in plus (82 kg) ar trebui să-și piardă un pic mai puțin de 13 kg în plus (5.9 kg) pentru a face un efect asupra glucozei din sânge grade gestionarea porții și, de asemenea, consumatoare de sănătos și echilibrat alimente sunt metode simple pentru a începe a lua greutatea off alimentația sănătoasă și echilibrată spre deosebire de preferat înțelegere, nu există anumite diabet dieta. Cu toate acestea, este esențial să center dieta ta apropiere:

  • Mai putine calorii
  • Mai putine glucide rafinate, mai ales dulciuri
  • Mai puțin produsele alimentare care conțin grăsimi hidrogenate
  • Mult mai multe legume și fructe
  • Mult mai multe alimente cu fibre

Un dietetician poate ajuta asamblat un fel de mâncare de strategie

Un dietetician poate ajuta asamblat un fel de mâncare de strategieCare se potrivește obiectivele de sănătate, alegeri alimentare și, de asemenea, modul de viață. El sau ea poate de asemenea învăța cum să monitorizeze consumul de carbohidrati si, de asemenea, să afle despre numărul de carbohidrati de care aveți nevoie pentru a mânca cu mese, precum și gustări pentru a menține de zahăr din sânge grade mai sigure activitatea fizică toată lumea necesită normal de antrenament cardio, și persoanele care au diabet tip 2 probleme sunt nici o scutire obține dvs. de profesionist medical e OK înainte de a începe un program de exercitii.

Alege sarcini apreciezi, cum ar fi plimbări, înot și, de asemenea, ciclism, să asigurați-vă că puteți să le facă parte din viața ta de zi cu zi de rutina scopul pentru cel puțin 30 la 60 de minute de moderat sau de la 15 la 30 de minute de energic antrenament cardio cele mai multe zile ale săptămânii. Un mix de exercitii antrenamente cardio, cum ar fi o plimbare sau de a dansa pe o mulțime de zile, încorporate cu formare de rezistență, cum ar fi haltere sau yoga de două ori pe săptămână, folosește chiar mai multe beneficii decât nici un fel de antrenament singur mpăstrați în minte că exercitarea scade nivelul de zahăr din sânge Controlați nivelul de zahăr din sânge grad înainte de orice fel de activitate.

S-ar putea nevoie pentru a consuma o gustare înainte de exercitarea de ajutor pentru a evita scăzut de zahăr din sânge dacă luați probleme cu diabet zaharat medicamente care reduc nivelul de zahăr din sânge de asemenea, este esențial pentru a reduce cantitatea de timp de a investi în inactiv sarcini, cum ar fi privitul la TELEVIZOR.

Încercarea de a muta un pic la fiecare jumătate de oră verificarea glicemiei În funcție de planul de tratament, s-ar putea cere să examineze și să înregistrezi nivelul de zahăr din sânge grad din timp în timp, sau, daca te pe insulina, de mai multe ori pe zi. Adresați-vă medicului dumneavoastră cât de obicei, el sau ea vrea să controlați nivelul de zahăr din sânge supraveghere atentă este singura metoda de a vedea să-l că nivelul de zahăr din sânge rămâne în ținta de matrice diabet zaharat de droguri și, de asemenea, tratamentul cu insulin.

Leave a Comment