Cel mai bun mod de a ne proteja inima.

Dedicat pentru răspândirea gradului de conștientizare privind prevenirea acestui tipic de criminal. Puteți salva pe cei dragi de motivându-i să se uite după inima lor pe parcursul acestei luni, de dragoste și de-a lungul anului. Aici sunt 5 indicii te pot recomanda pentru cei care vă bucurați: la fel ca orice masei musculare în corpul tău, inima ta are nevoie de antrenament regulat în scopul de a menține ideală de sănătate și wellness.

Studiile arată că o activitate cardio mărește capacitatea inimii de a pompa sange, deci, de a descoperi un exercitiu cardio care să poți sta cu regularitate. E simplu să cred că totul ar putea gust mult mai bine cu un vârf de cuțit, sau mai multe pelicule de sare. Cu toate acestea, acest obicei nociv poate începe de fapt să ia în considerare în jos de-a lungul timpului. Consider ca in crească oportunitățile de creare a tensiunii arteriale de asemenea, menționate ca hipertensiune arterială. Găsiți o nouă metodă de a face mâncarea plină de gust și șanț de sare!

Alarmarea persoanelor supraponderale

Cu toate acestea, 60-70% dintre adulți sunt obezi din SUA. Având un exces de greutate nevoie de o taxă pe corpul dumneavoastră, precum și îmbunătățește șansele de a crea numeroase wellness se referă, în special boli de inima. Nu-i loc suplimentare de anxietate pe inima ta și, de asemenea, a scăzut de kilogramele in plus. Nu este nici un secret că fumatul este o nedorite obicei, așa că asigurați-vă că veți recunoaște cu diferite de sănătate și wellness probleme în legătură cu fumatul. Cu toate acestea, fumatul provoacă moartea a peste 480.000 de Americani în fiecare an. Deci, e timpul să-ți modifice nedorite obicei.Studii raportează cele mai mari grade de colesterol, cel mai mare risc de instituire a bolilor cardiovasculare.

Boli cardiovasculare este un evitabile condiție, așa că nu evita să facem ajustările necesare care le pot regreta târziu. Este regretabil faptul că mulți Americani suferă de o afecțiune care poate fi în întregime rămas cu câteva măsuri preventive. Răspândit acest mesaj cu cei dragi și, de asemenea, cu adevărat le dezvăluie cât de mult îți pasă februarie.

Treizeci de minute de activitate pe zi poate ajuta la evitarea bolilor cardiovasculare și, de asemenea, accident vascular cerebral. Încercați să facă exercita o parte normala din viata ta: face uz de scări în loc de lift, lăsați un cuplu de opriri anterior și plimbați-vă de restul de drum. Fiind energic, de asemenea, este un mijloc grozav de a calma anxietatea și de a controla greutatea dumneavoastră, care sunt atât de amenințare factori de risc pentru boli cardiovasculare.

Stop fumatului și, de asemenea, asigura-te de țigară
Dacă te lași de fumat, amenințarea a coronariene problema va fi cu siguranță s-a înjumătățit în termen de un an și va merge cu siguranță înapoi la un grad normal în timp. Preveni pline de fum medii: expunerea directă la pre-deținute de fum ridică în mod semnificativ amenințarea de boli cardiovasculare.

Mănâncă o mulțime de legume și fructe proaspete pentru a menține inima și tensiunea arterială bună.

Consuma sănătos. Mânca o mulțime de legume proaspete și fructe, o gama intreaga de produse din cereale, carne slabă, pește, mazăre, fasole, linte, precum și alimente cu conținut scăzut în grăsimi saturate. Se abtine de la alimentele procesate, care au de obicei un nivel ridicat de sare. Încerca să stea departe de consumul de alcool sau dacă nu-l beau, facă anumite rămâne în moderare. Consuma alcool o mulțime de apă!

Menține un aspect sănătos și echilibrat greutate. Menținerea o greutate sanatoasa precum și limitarea aportului de sare va ajuta la controlul tensiunii arteriale și, de asemenea, a redus pericolul de boli cardiovasculare și, de asemenea, accident vascular cerebral. Un mod excelent de a urmări o greutate sanatoasa este de a utiliza IMC (Indice de Masa corporala), care este o procedură de doar cât de mult de grăsime corporală este de pe un individ pe baza lor de altitudine sau de greutate. Pentru a calcula IMC-ul, împărțiți greutatea (în kilograme) de înălțimea făcut chiar (în metri). O viață sănătoasă și echilibrată adult trebuie să țină lui sau a ei IMC între 18.5 precum și 24,9 kg/m ^ 2.

Cunosc semnele de avertizare. Cunosc semnele de avertizare: cel mai rapid suport este căutat, mai bine posibilitățile de o recuperare completă. Afla despre CPR și de a lua acreditați la organizație locală pentru a se asigura că aveți capacitatea de a ajuta în cazul în care o persoană intră în stop cardiac neașteptate. Meticulos ia droguri Ia medicamente pe care medicul dumneavoastră v-a prescris precum și asigurați-vă că stați cu rutina. Bucurați-vă de videoclipurile noastre referitoare la modul în pași mici de a lua medicamentul dumneavoastră poate ajuta. Urmăriți realizarile tale și, de asemenea, progresia: simt mândru de ceea ce faci pentru propriul dvs. foarte, și, de asemenea, membrii familiei wellness.

Știu numerele. Au tensiunea arterială, colesterol, precum și de zahăr grade verificat în mod regulat. Hipertensiunea arteriala este de top factor de risc pentru accident vascular cerebral și un factor major pentru aproximativ jumătate din toate inima si accident vascular cerebral. Colesterolul ridicat precum și nivelul de zahar se poate pune, de asemenea, cel mai mare amenințare.

Știți că semnele de război verifică întotdeauna tensiunea arterială.

Colegii noștri Daxa și, de asemenea, Vijay Vaishnav au compus un articol despre tratamentul homeopatic pentru boli cardiovasculare. În lor de a scrie-up, ei afirmă că “Există o slabă aplicare cu homeopatia” în anumite boli cardiovasculare. Acest lucru ar fi fost bine experiența lor cu restricționat, un remediu la un moment dat, constituționale metoda de homeopatie că mulți homeopați practică. Domnul Mueller suplimentare complicate și, de asemenea, implicat strategie este numit Mueller Abordare de Homeopatie.

L-a văzut minunate succese în toate tipurile de boli cardiovasculare, precum și diverse alte, mult mai provocatoare probleme-chiar și cele convenționale tehnici naturale au scăzut scurt pentru a recupera. Chiar coronare miocardic-care este, în mod normal, rezultatul standard de terapie medicina și toxine, cum ar fi mercur– scade atunci când chelat voinic oțeluri și clar sau “antidot” pentru efectele altor cauze utilizarea Mueller Abordare de tratament Natural.

Dragii noștri colegi sunt încă fac recuperare minunat operează în homeopatie. Așa că am să împărtășească acest extras lista de homeopate inima tratamente la articolul lor. Homeopatia funcționează în nevroza cardiaca – esp. mesaj miocardic și, de asemenea, post by-pass procedura chirurgicala, hipertensiune arterială, boli cardiace cronice, boli cardiovasculare, care sunt doua la alte boli sistemice și, de asemenea, desigur respins situații … Homeopati caute particularitățile individuale de prezentare a simptomelor și, de asemenea, mult mai ciudat, ei sunt cea mai mare este semnul că anumite medicamente.

LATRODECTUS MACTANS are un teribil disconfort precordial extinderea spre axilă și în jos brațul precum și antebraț cu degetele, cu simt amortit de extremitate. Brațul stâng se simte paralizat. Acest medicament are toate semnele de angină pectorală. LAUROCERASUS este util atunci când persoana locuri mana pe inima regiune care calmeaza disconfortul. De astm cardiac este exonerat de relaxare. LILIUM TIGRINUM are o senzație de rece în ceea ce privește inima. Există angină pectorală cu disconfort în brațul drept.

LITIU CARBOHIDRATI are disconfort în inimă, care este mai rău înainte și pe tot parcursul urinare precum și mai bine după urinare. MYRTUS COMMUNIS-a împletit dureri în partea stângă bust, trece printr-să suporte lama. Există o senzație de arsură în piept stânga. NAJA TRIPUDIANS are dureri atingerea gâtului gâtul, umărul stâng și brațul cu anxietate și de anxietate de fatalitate.

HIPERTENSIUNE ARTERIALĂ, BOLI DE INIMA Când patologia proiecte la fel de bine ca exista o multime de semne împreună cu semnele și simptomele care indică o dureri organice, naturale medicamente cu siguranță nu va avea capacitatea de a trata sau de a inversa procesul de boala, dar va ajuta la oprirea mai multe progrese precum și permite individului duce-o mult mai confortabil de viață. Anumite medicamente homeopate va cu siguranță, după care să fie util în a face cu hipertensiune arteriala, boli de inima.

Leave a Comment