Sexul face parte din viață

Sexul nu este întotdeauna privind încălzit pasiunea de la început, realitatea poate fi în loc neplăcut și murdar.oana, esti de compensare în a plăcut, plăcută viață căsătorit după eveniment nunta. Cu toate acestea o mulțime de mirese (mirii, de asemenea!)- a-fi lua în relație conjugală cu un preconcepute (precum de multe ori incorect) sugestie cu privire la ce să se aștepte cu privire sex de când sunt capturați în dragostea de a pregăti o nuntă!

Aici sunt lucruri esențiale, toate cuplurile ar trebui să afle despre fapta nu e ca în filme. Pe ecran cupluri sunt de obicei descrise ca pasiune-spălată precum și gata să sară în pat. Reality check: Ta de a merge la culcare în grup sunt mai probabile fi stresant, stângace, murdar, precum și potențial, de asemenea, dureros de afaceri inițial.

Sexul te poate face să te zguduie

Deci, arunca toate acele avem așteptări din fereastra de acasă, imediat! Doar bucura de afecțiunea de a saruta la fel de bine ca ating reciproc, și, de asemenea, să ia timp pentru a afla exact cum să o bucurie unul pe altul. Ca orice alt tip de calificare în viață, nu veți începe ca un pro. E nevoie de timp, precum și, ei bine, o mulțime de tehnica, pentru a stabili acest lucru special abilitate.  Se poate apela pentru prepararea

Ambalate rutină? La fel de bine bate? Posibil să aveți nevoie pentru a pune sexul pe programul.Membre YN Chia, un profesor de liceu care s-au căsătorit în decembrie anul trecut, “Imediat după nuntă, soțul meu trebuia să se arunca cu capul înapoi în muncă. El a lucrat până târziu și obosit. Atunci când instituția a început în ianuarie, pentru mine, a sugerat că a trebuit să dorm foarte devreme pentru a obține pentru cursul din ziua următoare. După cum puteți vedea, programele noastre nu au fost excelente pentru viața noastră sexuală!”

Ideea de a organiza sexul poate face să tremure, dar Chia a declarat că a lucrat pentru ei. Ea a ales ca prioritate sex cu siguranță ar sugera stabilirea unor nopți deoparte pur și simplu pentru ea hub. “De fapt obținute destul de interesant, pentru că atunci când știi ce faci pentru acea noapte, vă va pregăti pe cont propriu, a tăiat picioarele și de a face totul ca la carte.”

Să Fie pregătit. Deci, te-ai lamurit rutina și ales raciest chiloți în așteptarea unui mare zburda. Cu toate acestea, acolo nu-i mai mare starea de spirit criminal decât sentimentul uscat “acolo jos”. Uscăciune genitale, de exemplu, poate face sex chinuitoare precum și orgasm mai greu de atins. Pentru a rezolva problema, am un tub de lubrifiant la îndemână. Și dacă nu încercați pentru un copil încă, să-l văd că ai prezervative în dulap, la fel de bine. Nu doriți să aveți nevoie pentru a, ahem, puncte de oprire la jumătatea distanței!

Dorințele sexuale se vor schimba cu siguranță

Ca orice alte diferite capacitatea în viață, nu va începe ca un pro.
nu s-ar putea simți compatibil … inițial. Nu se agita, dacă cele legate de sex chimie între amândoi, nu-i mai degrabă pe graphes. Sex, ca cele mai multe lucruri, are metoda Ia stresul afara de a face misto de pe propriul dvs. un pic. Chicoti, flirt și, de asemenea, simt prost … te duci la cele mai atractive atunci când sunteți având un timp bun! Afla mai multe despre partenerul tău de fiecare dată, și, de asemenea, lasă-l să înțeleagă preferințele dumneavoastră, de asemenea-precum și vă voi la un moment dat ajunge acolo.

Dorintele sexuale se va schimba cu siguranță. Ai fi putut-o ca iepurii cand ai fost casatorit, dar a anticipa libidoul tău să ia o scufundare în timp înainte. Viața frecvent devine în mod– stres și anxietate la locul de muncă, boală, sau, probabil, la sosirea de tineri, toate pot servi drept obstacole. Un Ng, mama a unui copil de 2 ani doamna, comună care a intampinat aceasta problema, după obținerea insarcinate cu copilul ei. “Eu chiar nu simt la fel de confortabil fiind atins, din moment ce am fost înainte de modificarea corpului, și, de asemenea, presupun că cealaltă jumătate a mea a fost sentimentul ignorat.

Dupa ce am vorbit cu el, ne-am preocupat de concesiune și, de asemenea, înțelegerea faptului că acesta a fost un “unic”, etapă în căsnicia noastră, și, de asemenea, nu va dura. Punctele sunt înapoi la tipice acum.” Realizarea unui echilibru ideal, precum și ajustarea la fiecare alte cereri va lua cu siguranță loc de muncă. Vorbesc cu fiecare alte pot preveni un eveniment de simt ignorate și respinse. Explicați-i soțului că a spune “nu, nu în seara asta,” nu este un individ respingere.

Vorbește despre sex și despre dorințele sexuale ale partenerilor tăi.

În mod inevitabil, perechile vor avea nevoie pentru a localiza un mod de a pune în pericol, pentru a se asigura că ambele se îndeplinesc condițiile și nimeni nu va fi rănit. S-ar putea, sau nu ar putea orgasm. Și că este perfect în regulă! Cererile de Chia, “vreau o persoană care m-a ajutat să recunoască mult mai mult cu privire la orgasmele ca exact cum să-l realizeze, ceea ce se pare ca, nu se întâmplă întotdeauna? Cu toate acestea, am venit de fapt pentru a afla ce locuri de munca sau nu mă ajută pe mine, precum și eu nu simt ca am nevoie la orgasm de fiecare dată.”

Deci, să ia plăcere în procesul de, precum și nu obține capturat și mă gândeam la finalul jocului. Sexul este impecabil mare, de asemenea, fără evaziv orgasm dar atunci când faci obține, e fantastic. trebuie sa vorbim despre sex. Interacțiunea este de tip în fiecare conexiune, în special legate de sex de parteneriat. Totuși, discuțiile cu privire la intimitate sunt una dintre cele mai grele pentru a avea.

Studiu de conversație, având în vedere că amândoi au același obiectiv-de a îmbunătăți viața sexuală. Nu-ți ții cerințele și dorințele din capul tău să le împărtășiți cu partenerul tau! Discuta despre orice, de la ce posturi/activități declanșa durere, la cât de mult timp ai ca activitatea sexuală să fie. Pune întrebări, cum ar fi ceea ce se transformă soțul dumneavoastră, și, de asemenea, dacă există ceva în el care doresc să încerce.

În timp ce poate deveni neplăcut, astfel de discuții va avea într-adevăr de ajutor, în special atunci când există un timp în viața ta sexuală. Acum că știm că o putem face ori de câte ori vrem, de multe ori se simte într-adevăr lumesc. Deci, este de până la noi pentru a condiment lucrurile pentru fiecare alte diferite!  Este nevoie de inițiativă. Nu s-ar putea în mod constant descoperi voi înșivă vărsat în extaz și, de asemenea, entuziasm … sex pot apela pentru efort, precum și gândirea creativă. “Am folosit pentru a lua plăcere în alunecarea despre.

Păstrați dieta sanatoasa si echilibrata, consumă mult mai puțin alimente bogate în zahăr, precum și de grăsime. Inspira reciproc pentru a lucra afară, și te vei simți mult mai bine cu privire la organismele la fel de bine ca voi. Această auto-impuls de încredere va funcționa minuni pe unitatea de sex!

Leave a Comment