cum să slăbești repede și ușor?

Sigur, poti pierde in greutate rapid exista o multime de diete moft această funcție pentru a pierde kilogramele in plus rapid-în timp ce lăsând ai într-adevăr senzația de foame și, de asemenea, a lipsit cu toate acestea, ce mare este de slăbire în jos, doar pentru a restabili pentru a menține kilogramele in plus off permanent, este cel mai bun este de a subțire în jos treptat si numeroși experți susțin că poți face asta fără a lua locul un plan de dieta.

În schimb, truc este de a face de bază trucuri pentru a-ți modul de viață un plus de jumătate de kilogram de grăsime se ridică la 3.500 de calorii de ras 500 de calorii pe zi, prin intermediul dietetice precum și exercitarea modificări, puteți vărsat încă un kilogram pe saptamana dacă aveți nevoie doar să-ți păstrezi greutatea existente, ras 100 de calorii pe zi este suficient pentru a rămâne clar de suplimentare de 1-2 kg în plus majoritatea adulților ajung annual adopta mai multe dintre aceste simplu, fără durere abordări pentru a ajuta drop greutate, fără a lua locul o dieta mânca Masa De Dimineață Pe O Bază De Zi Cu Zi.

Un obicei care este comună la o mulțime

Un obicei care este comună la o mulțimeDe oameni care de fapt au scăzut în greutate, precum și păstrat este micul dejun pe o bază de zi cu zi mulți oameni presupun lipsește masa de dimineata este un mod grozav de a reduce de calorii, cu toate acestea, de obicei, sfârșesc consumul suplimentar pe tot parcursul zilei, spune Elizabeth Ward, MS, RD, autor de Buzunar Idiot’ s Guide to the New Food Piramide studiile arată că persoanele care mănâncă masa de dimineață au mai BMIs decât micul dejun-comandanții și executa mai bine, fie la facultate sau în sala de consiliu. Încercare de un bol de cereale integrale cereale acoperite cu fructe și, de asemenea, low-grasimi lactate pentru o rapidă precum și hrănitoare inceput la ziua ta aproape de Zona de Bucătărie în seara!.

Stabili o dată când va opri cu siguranță consuma așa că nu va ceda la gustări de noapte, sau brainless gustări în timp ce se bucură de televiziune la o ceașcă de ceai, să se bazeze pe un element de tare dulce sau apreciati fel de mâncare un pic de lumină înghețată sau iaurt, dacă doriți ceva dulce după cină, dar apoi pieptene cu dintii, astfel încât vă va fi mult mai puțin probabil să mănânce sau să bea nimic altceva, sugerează Elaine Magee, Mile Pe Oră, RD, WebMD fel de Mâncare Medicale profesionale, precum și ca scriitor de gătit Acasă Makeovers alege Calorii Lichide Inteligent.

Bauturi indulcite exagera calorii, cu toate acestea nu reduc pofta de astfel de alimente solide fac satisface setea cu apă, apă minerală cu citrice, degresat sau lapte degresat, sau mici părți de 100% suc de fructe. Încercați un pahar de sănătos, precum și scăzut de calorii de legume suc să vă țineți de peste dacă ți se face foame între mese. Fii atent de alcool de calorii, care se acumulează rapid. Dacă de multe ori au tendința de a bea un pahar sau mai multe de vin rosu sau un cocktail pe cele mai multe zile, restricționarea alcool la pauza de weekend poate fi o mare de calorii saver consuma Mai Multe Genera.

Consuma oferte mare de low-calorii,

Consuma oferte mare de low-calorii,Volum mare de legume și fructe grupuri diverse alte alimente care sunt mai mari în grăsimi și calorii. Mute carnea de pe facilitatea de a-ți placă la fel de bine ca exagerati legume. Sau încercați începutul masa de prânz sau cina cu o salata de legume sau bol de supa pe baza de supa, recomandă Barbara Rolls, PhD, autor al Volumetrics Consumatoare de Plan. Guvernul federal al SUA în 2005, liniile Directoare Dietetice recomanda ca adultii sa 7-13 cesti de a genera zi cu zi.

Ward susține că nu este cu adevărat atât de greu bursa de Valori bucătărie cu o mulțime de fructe și legume, precum și la fiecare fel de mâncare, precum trata, include câteva porțiuni, afirmă ea dieta dumneavoastră va fi îmbunătățită cu vitamine, minerale, fitonutrienti, fibre, și, de asemenea, dacă vă umple pe super-hrănitoare produce, nu va fi hapsân cookie container du-te cu Cereale. Prin înlocuirea cereale integrale pentru cereale rafinate ca pâine albă, prăjituri, cookie-uri, și, de asemenea, covrigei, includeți mult nevoie de fibre și, de asemenea, se va umple mai repede, deci sunteți cel mai probabil să mănânce o parte rezonabilă. Alege întreg-grâu, pâine și paste, orez brun, fulgi de tărâțe, floricele de porumb, precum și întreaga-secară biscuit controla Medii.

O suplimentare de abordare simplă pentru a ajuta la reducerea de calorii este de a controla mediul dumneavoastră-indiferent de echiparea zona de gătit cu oferte mare de alternative sănătoase pentru selectarea corespunzătoare restaurant asta înseamnă că prevenirea tentației de a sta departe de toate-vă-pot-mânca unități de luat masa. Precum și atunci când este vorba de sărbători, mananca o gustare sănătoasă înainte, astfel încât să nu va fi distrus, și să fie exigenți atunci când umple farfuria ta la bufet, sugerează Ward.

Înainte de a merge înapoi pentru mai multe produse alimentare,

Așteptați cel puțin 15 minute și bea un pahar mare de apă tăiați Porții. Dacă n-ai făcut nimic altceva încă minimiza secțiuni de 10% -20%, ar slim jos. Majoritatea dintre secțiunile oferite atât în restaurante și în casă sunt mai mari decât ai nevoie. Scoate determinarea cani de manevrat normal secțiunea dimensiuni, precum și servicii de decojit-le în jos. Obține instant parte de control prin utilizarea mica boluri, farfurii, și, de asemenea, cupe, susține Brian Wansink, PhD, autor al Brainless Consumatoare nu te vei simti lipsit de la alimente va uita cu siguranță abundente pe vase delicate include Mai Multe Etape.

Obține un pedometru precum și progresiv adăuga mai multe acțiuni până când ajunge la 10.000 pe zi pe tot parcursul zilei, fă tot ce poți pentru a fi mult mai activ– viteza în timp ce discuta la telefon, ia cainele pentru o suplimentare de plimbare, precum și martie în loc în timpul reclame tv. Având un pedometru digital funcționează ca un coerente de stimulare și, de asemenea, o sugestie au Proteine la Fiecare fel de Mâncare la fel de bine ca și Gustare.

Adăugarea unei surse de masa sau scăzut de grăsimi sănătoase, proteine la fiecare fel de mâncare și, de asemenea, gustare va ajuta cu siguranță ține te simti plin mai mult timp, deci sunteți mult mai puțin probabil de a manca prea mult. Încercare de iaurt scăzut de grăsimi, porțiune mică de nuci, unt de arahide, ouă, fasole, sau carne slaba experții sugerează, de asemenea, mănâncă puțin, constanta mese și, de asemenea, gustări la fiecare 3-4 ore, pentru a menține glicemia constantă și pentru a preveni prea îngăduitor schimba pentru a mai Ușoare În Greutate Alternative.

Ori de câte ori puteți, face uz de scăzut de grăsimi versiuni de sosuri pentru salate, maioneza, produse lactate, precum și alte produse aveți posibilitatea să tăiați cu ușurință de calorii dacă utilizați scăzut de grăsimi și de produse mai ușoare, și în cazul în care elementul este amestecat cu diverse alte componente, nici o persoană nu va cu siguranță niciodată înainte de văzut, a declarat Magee mult mai înțelept înlocuiri utilizarea salsa sau humus ca o baie; răspândirea sandwich-uri cu muștar, mai degrabă decât mayo consuma simplu coapte plăcut cartofi în loc de încărcat cartofi albi utilizarea de lapte degresat.

Leave a Comment