Precum și centru de wellness.

Corect concentrându-se asupra sănătății,

Balneologie reabilitare și, de asemenea, regenerarea se produce deja pentru al 5-lea an și prezintă aici cele mai importante companii cu o serie completă de echipamente pentru terapii cu apa piscine, jacuzzi, o cadă de lemn, cald terapii vyhřívárny, saune, baie de aburi, terapii de masaj, eleganta soluții și, de asemenea, de sănătate și echipamente de fitness.

Corect concentrându-se asupra sănătății,

Pentru vizitatori, ne pregătim de o abundenta de gând, împreună cu programul  prelegeri pe tema sănătos și echilibrat consumatoare precum și de reducere a greutății, mostre de o mulțime de tipuri de relaxare, precum și corective masaj, un seminar pentru cei curiosi de sănătate și wellness exercițiu tai – te sau posibilitatea de a verifica afară diagnosticul a face uz de iridologia. Experții vor aprecia de specialitate seminar cu o temă de specialitate în centrul de wellness, care am fost care acoperă organizație profesională de companii din zona.

REZONABIL RECURS STIL Cele mai recente modele din zona de cosmetice, coafură, unghii layout și, de asemenea, bijuterii, târgul va oferi FARMEC STIL. Vizitatorii se pot aștepta la un program atractiv de sprijin, din care o parte va fi cu siguranță prezentarea saloane de coafura de conducere și, de asemenea, machiaj muzicieni, prelegeri și a concurenților. În structura expoziția va fi cu siguranță campion concurenții de unghii profesionale dezvoltatorii în Unghie de Artă, în cazul în care câștigătorul în clasificarea 2D și 3D cu siguranță va primi un cec de 50.000,- Czk REZONABIL ARMONIE Conceptul de unitate armonioasă a omului cu natura a condus profesia de management echitabil Terinvest la setup deja 14. anul rezonabil Armonie.

Unicitatea este sa te concentrezi

Pe o alimentatie sanatoasa si produse alimentare de sănătate Achiziționarea de produse alimentare de sănătate a transformat într-una dintre cele mai de succes tendințele contemporane de piață de alimente. În ochii consumatorilor este din ce în ce trecerea definiția cuvântului organic produs în clasificarea de sănătate și wellness. Cele mai multe dintre consumatori este hrana de domenii avut grijă de for nature-friendly acordă în principal cu termenii sănătos sau sănătoasă.

Unicitatea este sa te concentrezi

De asemenea, este principalul motiv de ce oamenii de alimente ecologice ele sunt de cumpărare, precum și de ce ne-am cinstit acest recent conceput. Alimente sănătoase sugerează un mod de viață sănătos, și că ar trebui să ofere doar corect Armonie. Dintre firmele care vor fi cu siguranță prezente la târg, cum ar fi Biopekárnu Zemanka, care a reușit de două ori într-un rând pentru a câștiga în concurență, cehă produse alimentare de sănătate. O componentă integrantă a târgului va fi cu siguranță un interesant program, inclusiv a programelor de preparare a alimentelor sănătoase.

TÂRG de FITNESS FIZICE EXPO cel mai Mare Program de pregătire Fizică în cehă Succes fitness secțiunea în 2015 de la Praga Sport este în cele din urmă dočkává lor și expoziții speciale. Anual, în toamna va fi cu siguranță cel mai mare eveniment de fitness din republica cehă în baza de PVA Letňany – o sală de FITNESS EXPO. Te așteaptă la sala de fitness mașini de toate cei mai importanti factorii de decizie, o mulțime de fitness accesorii și articole de îmbrăcăminte, cele mai bune și, de asemenea, cele mai eficiente activități sportive nutriție și, de asemenea, o mare susținere program. În cadrul expoziției cu siguranță va avea loc numeroase spectacole, concursuri, autografe și interviuri.

 

Leave a Comment