Dezvăluit program concentrat asupra sănătății,

Faza principală va fi cu siguranță

Faza principală va fi cu siguranțăDe-a lungul a doua zi a evenimentului a rupt la cusături. Eficiența cele mai bune corp de cladire ce în prezent, sala de fitness fizice, precum aerobic individualități, spectacole de grupuri de dans, arte marțiale, acrobații, luptători, boxeri precum și multe altele. Fiecare persoană care completează o CARTE de ACȚIUNE, care va fi ascuns în interiorul ghid la târg, va fi capabil să se alăture sala de FITNESS FIZICE maraton și de a examina, de asemenea, abilitățile lor pe atribuit medii.

Firma LK SOLUȚIE de bază reprezentare de cosmetice franceze GERnétic pentru piața cehă și slovacă, a dezvăluit o anual expert concurs de frumusete ateliere de lucru cu produse cosmetice GERnétic– Steaua GERnétic U. S. A. 2019 și, de asemenea, Hviezda GERnétic Slovacia 2019. Concurenții vor concura pe o durată de 7 luni. Printre produsele plasarea retușuri la aspectul final o lungă perioadă de timp în urmă nu numai mousse, gel și lac.

În domeniul de styling sunt ambalate cu păr cosmetice, ale căror efecte, de obicei, nu avem nici o idee. Dacă pe părul tău tu ești începutul și, de asemenea, vă doresc o coafura care va sublinia perfect look-ul general, după care ia inspirat de următoarele stylingovými produse. Inspirație de primăvară moda la coafuri, make-up, moda, experiențe de concurenți, programe și, cel mai important elemente dintr-o gamă de peste 400 de branduri-toate ia vizitatori 25. estetic profesie rezonabil Lume de Apel Spa din incinta PVA Expo Praga-Letňany 16. și 17. martie 2018.

Pentru mai mult

Pentru mai multDe 3 numeroase evenimente standuri, vizitatorii vor plăti cu siguranță profesioniști de top oferind sfaturi valoroase și, de asemenea, detalii despre produsele folosite precum și abordări. Ei vor fi cu siguranță gata pentru a adresa întrebări, de a vorbi la aplicarea și alegerea corespunzătoare a produsului pentru client și pentru propria noastră utilizare, dacă este sugestiile pe tehnici de anti-imbatranire, de îngrijire a mâinilor și picioarelor, de regenerare, sau tehnici alternative în zonă. Adept dumneavoastră pagină web de asemenea, cunoscut sub numele de fan page pe Facebook este bazat. Făcut, face și, de asemenea, în prezent, pur și simplu stai cu picioarele pe masa, exact cum te-ai bani de rulare în. Dintr-o dată ești un rentier, care a stabilit pentru viață. În cadrul larg al târgului vine fiecare pe cont.

Evalua și verifica puteți sute de bine-cunoscute, precum și prestigioase branduri de expert cosmetice împreună cu elementele de wellness și de sănătate facilitate. De asemenea, te poți implica încercați dumneavoastră foarte propria piele cosmetice și, de asemenea, diverse alte obiecte pentru ultimul client. Ziua ușilor deschise centrul de chirurgie estetică OB TRATAMENT a adus de fapt în mai mult de șaizeci de persoane.

La fel de bine ca nu-l regreta

La fel de bine ca nu-l regretaDe asemenea, modul de viață îndeplinite ipotezele lor. Aceasta a venit în mai multe dintre clienții de afiliat OB centre, care au fost interesați de posibilitatea de chirurgie plastica, după mare greutate-pierdere. Apreciat complexitate de oferte de servicii de OB Facilități și, de asemenea, OB Grijă. Inspirație de primăvară tendințe în coafuri, make-up, moda, experiențe de concurenți, arată și, mai presus de toate articolele dintr-un meniu de mai mult de 400 de companii, toate acestea te-ai agitat la vizitatorii site-ului.

Estetic profesie rezonabil Glob de Apel unitate sanitară, a avut loc în incinta PVA Expunere Praga-Letňany și, de asemenea, martie 2017. Practic 4 sute de firme la expoziție standuri oferit împreună cu experții lor cele mai bune și cele mai actuale produse precum și amuzat locația de utilizare a acestora. Vizitatorii site-ului efectuat tutoriale și inspirație pentru a îmbunătăți calitatea pielii, un aspect mai tineresc, o nouă coafură, machiaj și, de asemenea, total tinuta. Componentă a programului a fost dedicată nehtovému design, timpul pe standuri și, de asemenea, în saloanele situat, de asemenea, jos de tratament.

 

Leave a Comment