Sfaturi de frumusețe facială după 30 de ani

Dacă la 20 de ani săpunul de spălat și pasta de dinți sunt cele mai achiziționate două produse de înfrumusețare facială – în afară de machiaj-de la vârsta de 30 de ani, trebuie să ne gândim la umplerea cazului de frumusețe cu unele cosmetice (și truc) mai mult. Acest lucru se datorează faptului că regenerarea celulelor încetinește și, prin urmare, este timpul să începeți să faceți prevenirea, având în vedere ridurile care vor veni în jur de 40 de ani.

Acesta este momentul în care decidem să cumpărăm creme specifice și să ne punem în mâinile acestui sau acelui tratament de înfrumusețare scump. Întotdeauna în căutarea frumos nevoie de efort, timp și bani, știi. Idealul ar fi să accepți cu normalitate că, încetul cu încetul, vor apărea aceste riduri. E normal. Cu toate acestea, nu ar trebui exclusă nici posibilitatea utilizării unei serii de remedii la domiciliu.

Pentru a nu ne face să ne prindem nepregătiți, am întocmit un decalog cu cele mai bune sfaturi de frumusețe facială care, dacă sunt urmate cu constanță și precizie, vor rambursa sacrificiul efectuat, mai ales pe termen mediu-lung.

Este timpul să fie înainte de gândire (chiar și pentru bărbați prieteni!).

Care sunt cele mai valabile Sfaturi pentru frumusețea feței?

Care sunt cele mai valabile Sfaturi pentru frumusețea fețeiObiectivul este de a preveni formarea ridurilor și, astfel, de a-și păstra moștenirea frumuseții faciale, dar datorită respectării precise a acestor reguli, chiar și efectul de strălucire va fi garantat, astfel încât să strălucească cu propria lumină, maximizând ceea ce suntem înzestrați în mod natural.

Dacă nuanța pielii tale nu te convinge, Iată soluția

Dacă culoarea apare slabă sau, în general, fața plictisitoare și gri, este timpul să alergi la adăpost pentru a recâștiga strălucirea și strălucirea, cu sau fără machiaj.

Aceasta ar putea fi o problemă de greutate: dacă aveți câteva kilograme în plus, decideți o dată pentru totdeauna să vă întoarceți în formă cu o dietă sănătoasă.

Pielea feței tale va beneficia de aportul de mai multe vitamine și săruri minerale ale fructelor și legumelor introducerea de alimente mai puțin grase și junk “curățarea” întregului sistem digestiv, care se va reflecta asupra luminii feței.

Alimentația sănătoasă este unul dintre cei mai importanți factori nu numai pentru frumusețea feței și a corpului, ci și pentru sănătatea generală a organismului nostru.Nu pierdeți niciodată vitamina C (este suficient chiar și un suc de lămâie diluat în apă, pentru a bea dimineața imediat ce vă treziți, pe stomacul gol). De asemenea, vă asigură corpul, un aport adecvat de vitamina A, apoi ouă, lapte degresat și pește, precum și beta-caroten.

Câte ore petreceți în medie pe odihnă de noapte?

Câte ore petreceți în medie pe odihnă de noapteSomnul bine rimează cu sănătatea și frumusețea, chiar și în ceea ce privește pielea feței. După cum se știe, organismul nu doarme niciodată, dar numai în timpul somnului activează funcția regenerativă și restaurativă pentru celule, organe interne, precum și pentru piele.

Asigurarea numărului corect de ore de somn noaptea sau 7-8 în medie, este printre cele mai puternice arme de frumusețe, iar fața este una dintre părțile corpului care reflectă mai mult decât altele obiceiurile noastre în această privință.

Noaptea este, de asemenea, cel mai bun moment pentru aplicarea cremelor și serurilor regeneratoare, atât pentru față / gât / decolteu, cât și pentru conturul fragil al ochilor. Acest lucru se datorează faptului că protejat de poluanți și de razele soarelui, pielea este mai receptivă la îngrijirea noastră. Un studiu realizat de unii cercetători londonezi (the Hair and Beauty Partnership) a evidențiat, oră după oră, activitățile pe care organismul le desfășoară între 20 și 5 dimineața: metabolismul încetinește și organismul se gândește la hidratarea și regenerarea pielii și părului.

Pielea feței tale nu-i plac excesele

Pentru a păstra frumusețea feței, https://www.wellnessshow.ro/skinvitalis-crema-intensa-impotriva-ridurilor/ pentru a vă arăta echilibrat și regulat în propriul mod de viață, vă ajută într-un mod remarcabil. De fapt, pielea este ușor marcată, deși consecințele devin vizibile numai odată cu trecerea timpului.

Dacă în 20 de ani este firesc să săriți peste nopți de somn pentru a profita de distracție, nu să se gândească la o dieta adecvata, si uita de crema hidratanta, după 30 de nu ne mai putem permite “luxul”: prea cald, prea frig, expunerea la soare pentru prea mult timp, luând un pic de apă, fum, sau consumul de prea mult alcool excesele sunt înrăutățește zi de zi starea de sănătate și înfrumusețare.

Pentru a îmbunătăți calitatea pielii într-un mod natural, cea mai bună metodă este doar să avem grijă de ea din interior, protejând astfel uneltele perfecte pe care corpul le pune la dispoziție și pe care nu ar trebui să le modificăm odată cu introducerea de substanțe nocive, stimulente sau străine.

A face sport / yoga îmbunătățește în mod regulat pielea facială

A face sport yoga îmbunătățește în mod regulat pielea facialăPrincipalul motiv pentru care exercițiul îmbunătățește aspectul feței se numește oxigenare. După activitatea sportivă suntem mai frumoși, deoarece inima pompează mai mult sânge la periferia corpului (deci și pielea feței) și acest lucru dă culoare, luminozitate și expulzează toxinele și impuritățile. După o transpirație sănătoasă, idealul este să faceți un duș cald care trece printr-un produs exfoliant, dar nu agresiv pe piele, inclusiv față.

Caracteristicile faciale se relaxează, hidratarea este asigurată și datorită faptului că, după ce joci sport, setea crește și, prin urmare, suntem în mod natural aduși să bem mai multă apă.

A fi în aer liber ajută, de asemenea, să beneficieze de razele soarelui, care dau o culoare sănătoasă și nu sunt dăunătoare dacă expunerea este controlată și are loc în orele mai puțin calde ale dimineții. Cu toate acestea, a face sport în sala de gimnastică este la fel de benefic pentru oxigenarea pielii și în special pentru practicarea yoga, deoarece stimulează regenerarea datorită respirațiilor profunde.

În special, așa-numita face yoga ajută la obținerea unei piele mai fermă și mai compactă datorită exercițiilor faciale, contracțiilor musculare și masajelor specifice predate de experți în domeniu (de asemenea, web-ul oferă videoclipuri și sfaturi interesante pentru început).

Utilizați produse/tratamente specifice pentru problemele dvs. de față

Din păcate, în ciuda faptului că organismul nostru este perfect, nu ne dă întotdeauna o piele a feței fără imperfecțiuni. Pe măsură ce vârsta progresează, problemele cresc și la acneea juvenilă (care poate persista chiar și după “anta”), se adaugă cuperoză, riduri, cercuri întunecate, pungi, puncte negre și pete de piele. În aceste cazuri, cele mai bune remedii care pot oferi arme adecvate de apărare pielii feței sunt produsele cosmetice specifice și tratamentele efectuate într-o manieră profesională folosind mașini tehnologice de ultimă generație.

Deja într-o lună rezultatele obținute datorită ajutorul cosmetician și creme potrivite pentru tipul de piele, sunt vizibile și plină de satisfacții. Obținerea unei piele sănătoasă, netedă și moale este rezultatul unei lucrări zilnice, dar adevăratul secret al frumuseții, după 30 de ani, este să accelerezi atingerea obiectivelor tale exploatând” super-puterile ” cosmeticelor și masajelor faciale.

Leave a Comment