Remedii naturale pentru o prostată mărită

Hiperplazie benignă de Prostată (HBP) este o problemă comună pe care voi experimenta cu inaintarea in varsta. Bărbații peste 50 de ani au o jumătate de șansă de a avea HBP, in timp ce barbatii peste 80 de 90 la sută posibilitatea de a crea problema. Ea apare atunci cand prostata se extinde la de două ori sau poate de trei ori dimensiunea sa, apăsând versus uretra precum și care rezultă în restricționat/ obstrucționat pipi circulație.

Pentru a ajuta la combaterea acestor sistemul urinar simptome, tratamente pentru HBP, cum ar fi Alfa-blocante și, de asemenea, alfa-reductază sunt, de obicei, recomandată. Deși aceste medicamente sunt create pentru a face mai ușor pentru băieți de a urina, este foarte important să se aibă în vedere faptul că acestea nu sunt special create pentru a micsora dimensiunea prostatei, și, de asemenea, dacă o fac, este nevoie de ani pentru a realiza că impactul

Face suplimente ajuta cu HBP?

Creșterea de cercetare a pune in lumina cu privire la beneficiile de a folosi suplimente naturale pentru HBP. Profesionist studiu a arătat că Beta-Sitosterol este doar una dintre una dintre cele mai dovedite, precum și de încredere suplimente nutritive pentru sanatatea prostatei și wellness. Sterolii sunt alcooli steroizi, care sunt în mod normal apar în plante, animale, precum și ciuperci. Nenumărate studii au arătat Beta-Sitosterol a fi eficace în reducerea sistemului urinar de urgență, regularitatea, precum și pe timp de noapte de veghe.

Dovezi de acest lucru simptomatic reducerea a fost demonstrat într-o evaluare, care a analizat 519 baieti de la 4 randomizat, placebo-controlat, dublu-orb, teste, (pe termen lung 4 la 26 de săptămâni). În aceste cercetări, beta-sitosterol îmbunătățită urinar simptom opiniile precum și sistemul urinar fluxul de prețuri. De asemenea, acesta a scăzut în mod substanțial cantitatea reziduală de urina in vezica urinara.

Saw palmetto este un frecvent utilizate plante medicinale naturale în domeniu de toate-naturale de sănătate de prostată. Un studiu de cercetare a revizuit studiul actual asupra eficienței de saw palmetto special pentru Hiperplazie Benignă de Prostată. Au verificat-o ca monoterapie (singur medicament rutine) precum și în combinație cu alte terapii. Lor de cercetare studiul s-a bazat în mare măsură pe o recenzie Cochrane, care este un tip de “standardul de aur” în studiul clinic glob, ca au oferte foarte bune de legitim și, de asemenea, de renume de studiu în biblioteca lor.

Studiul s-a încheiat ca folosind saw palmetto, împreună cu licopen, seleniu, precum și urzica au avut rezultate favorabile. Pacienții au de obicei o dorit de răspuns la terapie și pozitiv experiență medicală pe toată. Cercetarea s-a încheiat că există numeroase devreme pozitive studii de cercetare care sunt promițătoare în utilizarea saw palmetto, mai ales când știm suplimentare cu privire la efectele sale in organism.

Acestea sunt pur și simplu o pereche de suplimente care de fapt au fost susținute de studii clinice. Acolo sunt mult mai multe, care va analiza mai târziu în acest scrie-up. Cu toate acestea, o notă de precauție. Suplimente nutritive trec prin mai puțin de reglementare are grijă de mult pentru medicamente, iar producătorii nu sunt obligați să efectueze teste profesionale pentru a arăta eficiența și de securitate înainte de a merge în piață.

Producătorul are nevoie doar pentru a identifica complet cantitatea de amestec, mai degrabă decât cantitățile din fiecare componentă. Supliment firme folosesc această tehnicitate să reducă prețurile, spre deosebire de a oferi cu doze optime de fiecare componentă.

Ce alimente beneficia de reducerea de prostata?

Atunci când se referă la toate metodele de sănătate și wellness, plan de dieta are o influență considerabilă. Același lucru poate fi spus despre prostata wellness. Unele alimente au fost amplasate pentru a include estrogenice chimice. Aceste substanțe chimice pot crește și mai mult estrogen de fabricație, precum și că a crescut producția de DHT (Di-Hidro-Testosteron). DHT-ul este o forma energetica de testosteron, precum și a ridicat de fabricație se poate irita prostata, precum și un ridicat pericol de prostata probleme

Că a fi susținut, studiul relevă faptul că anumite alimente pot ajuta la lupta inflamația prostatei și, de asemenea, ajuta pentru a îmbunătăți sistemul urinar simptome. Alimente pentru a adăuga la o prostata prietenos dieta includ:

Pește: inflamatie a Crescut este unul dintre atributele de HBP. Acizi grași Omega-3 sunt cunoscute pentru lor de solid capacitatea de a reduce umflarea. Pește și crustacee provizii abundente surse de omega-3, ca urmare, creșterea de pește și crustacee consum sau suplimentarea cu omega-3 ar putea ajuta la reducerea volumului prostatei.

Fructe: fructe de Padure, cum ar fi afine, mure și zmeură sunt abundente în anti-oxidanți, precum și gradul ridicat de vitamina C. Vitamina C poate, de asemenea, ajuta la eliminarea hiperplaziei benigne de prostată semne și simptome de publicitate urinare precum și reducerea umflarea.

Fierte rosii: Rosiile contin licopen, un antioxidant care oferă nuanța de roșu. Studii de cercetare au arătat că licopenul esență la bărbați poate ajuta la reducerea PSA eficient.

Cu frunze de mediu-friendly legume: Un studiu care a verificat link-ul, în între legume și fructe de admisie precum și sistemul urinar semne și simptome în ultimul bărbați Chinezi de-a face cu sistemul urinar semne și simptome. Un minim de 50 de grame de întuneric și frunze de legume pe zi au fost puternic legate cu consolidat sistemul urinar simptome de peste 4 ani.

Nuci: Nuci sunt abundente în zinc, un mineral care a fost de fapt dovedit a profitului de prostata wellness. Testele au arătat că zincul ar putea ajuta la stabilizarea testosteron și DHT la nivelul prostatei, prin urmare, ajuta pentru a opri extinderea. Crustacee și, de asemenea, legumele sunt, de asemenea, abundente în zinc.

Eco-friendly de ceai: Mediu-prietenos ceai este bogat in antioxidanti si a fost primit cercetări pentru a ajuta la ameliorarea semnelor asociate cu HBP precum și prostatita. Cercetarea în plus, sugerează că anti-oxidanți, de asemenea, reduce cancerul de prostată dezvoltării, precum și a reduce amenințarea de celulele cancerului de prostata.

Ce alimente se purta pentru prostata?

Carnea rosie: Un studiu publicat în Jurnalul American de sănătate Publică expune că bărbații care consumă multă carne roșie sunt 12 la suta mai multe sanse de a stabili celulele cancerului de prostata. Și 33 la sută din acești oameni sunt cel mai probabil pentru a crea un sistem avansat și ostil etapă.

Lapte: produse Lactate sunt bogate in estrogen, și consumul de produse lactate poate mai bine impuls de estrogen grade.

Zahăr: zahărul Rafinat, de multe ori tind să aibă inflamatorii rezultatele pe celulele corpului ca un întreg, contribuind astfel la prostata umflarea și extindere de-a lungul timpului.

Soia: Soia este una dintre cele mai mari surse de izoflavone din dieta. Saponină este comparabil la nivel molecular pentru a 17-beta-estradiol, un compus estrogenic-și, de asemenea, preocuparea a fost că orice fel de estrogenice influență asupra prostatei va face celulele prostatei evolua sau de a provoca marirea glandei.

Leave a Comment