Cum sa scapi de riduri si linii fine)

Nimeni nu vrea să vadă riduri și linii fine pe fața ta, iar dacă ajung înainte de timp, provoacă disconfort. Ridurile de pe față pot apărea din mai multe motive. Ridurile se pot datora lipsei de umiditate sau elasticitate a feței. Apariția ridurilor poate duce, de asemenea, la îmbătrânire sau schimbări naturale, iar oamenii sunt mai înclinați spre creme și tratamente anti-îmbătrânire pentru a scăpa de ele. Dar substanțele chimice nocive prezente în aceste creme vă pot deteriora și pielea. Iată câteva sfaturi pentru a scăpa de riduri și linii fine. 

Ulei de măsline

Uleiul de măsline vă poate ajuta să scăpați de riduri. Proprietățile uleiului de măsline nu numai că șterg ridurile de pe față, ci ajută la menținerea moliciunii și umidității pielii. Aplicați câteva picături de ulei de măsline pe față și masați noaptea înainte de culcare. Apoi ștergeți-l cu un prosop pentru a vă ajuta să scăpați de liniile fine.

Ridurile de pe frunte sunt un semn de creștere a vârstei, dar sunt o problemă de îngrijorare la o vârstă fragedă. Aceste riduri sunt mai puțin decât blot pe frumusete. Desigur, îi încurcă fața lui Ronak, dar în loc să fie supărat, este important să scapi de ea. Există multe produse cosmetice pe piață care pot remedia aceste riduri https://www.wellnessshow.ro/skinvitalis-crema-intensa-impotriva-ridurilor/, dar înlocuirea acestor produse chimice este mai bună decât a face remedii la domiciliu. În acest articol, veți găsi câteva remedii casnice care nu sunt doar ușoare, ci și mai scumpe. De asemenea, vă vom arăta sfaturi despre eliminarea ridurilor frunții.

Ridurile frunții sunt un fel de tulburare a pielii. Se pare ca liniile de pe frunte, de asemenea, cunoscut sub numele de cutele de pe piele. Conform cercetărilor disponibile de la NCBI (Centrul Național pentru Informații Biotehnologice), ridurile mai mici de 1 mm în lățime și adâncime sunt numite riduri fine. Acolo, liniile largi și adânci de la 1 mm sunt considerate a fi riduri groase. Aceasta înseamnă că liniile normale de pe față sunt ușoare, în timp ce ridurile sunt mai profunde. Ridurile de pe față și mâini, inclusiv fruntea, sunt mai vizibile.

Cauzele ridurilor frunții

Ni se spune mai jos despre principalele motive pentru care pot fi multe cauze ale căderii ridurilor pe frunte.

Photodamase: ridurile frunții pot fi cauzate de razele ultraviolete ale soarelui. Razele UV produc radicali liberi în interiorul pielii, provocând deteriorarea fibrelor de elastină ale pielii și a ridurilor.
Creșterea vârstei: fibrele numite elastină și colagen asigură moale și fermitate pielii. Odată cu creșterea vârstei, numărul de piele scade. Acest lucru provoacă riduri pe piele.
Fumatul: fumătorul se poate confrunta cu mai multe riduri decât nefumătorii. Prin urmare, fumatul poate provoca riduri pe frunte.
Forța pe frunte: unii oameni își micșorează frunțile în această privință. De asemenea, provoacă riduri pe frunte.
Modificări hormonale: în timp, modificările hormonale din organism pot provoca, de asemenea, riduri pe frunte. Mai ales la femeile aflate în postmenopauză, această problemă este văzută mai mult. Prin urmare, li se recomandă, de asemenea, să ia terapie hormonală.
Alte boli: ridurile frunții pot duce, de asemenea, la deficiențe fizice interne. Cercetările spun că pot apărea simptomele unei boli, precum și ridurile de pe frunte.

Tratarea ridurilor frunții poate fi posibilă și fără a merge la dermatolog și chirurg. Aceste linii ale frunții pot părea ciudate la început, dar luarea de remedii la domiciliu pentru a elimina ridurile frunții poate ajuta la prevenirea acestui lucru. Deci, dacă problema este gravă și nu este afectată de remedii la domiciliu, dermatologul ar trebui să o vadă. Aici explicăm că cercetarea științifică privind aceste remedii la domiciliu a fost redusă, dar majoritatea oamenilor le folosesc pentru riduri.

Leave a Comment