Care dietă este cea mai bună pentru pierderea în greutate pe termen lung?

S-au realizat multe rezultate recent publicate ale DIETFIT-urilor (intervenția alimentară examinând factorii care interacționează cu succesul tratamentului). Cele mai multe dintre titluri a subliniat faptul că cele două diete implicate — Low-grăsime și low-carb — a ajuns având aceleași rezultate în aproape toate punctele finale studiate, de la pierderea în greutate la scăderea zahărului din sânge și colesterol. Ceea ce este cel mai interesant, cu toate acestea, este modul în care aceste două diete sunt similare.

Autorii au vrut să compare dietele low-fat vs low-carb, dar au vrut, de asemenea, să studieze makeups genetice și fizice care pretinse (cuvântul lor) ar putea influența cât de eficient fiecare tip de dietă va fi pentru oameni. Studiile anterioare au sugerat că o diferență într-o anumită secvență genetică ar putea însemna că anumiți oameni se vor descurca mai bine cu o dietă săracă în grăsimi. Alte studii au sugerat că sensibilitatea la insulină poate însemna că anumite persoane se vor descurca mai bine cu o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați.

Ce DIETFITE au evidențiat despre pierderea în greutate?

Ce DIETFITE au evidențiat despre pierderea în greutateStudiul a început cu 609 persoane relativ sănătoase, supraponderale și obeze, iar 481 a terminat tot anul. În prima lună, toată lumea făcea ce făcea de obicei. Apoi, pentru următoarele opt săptămâni, grupul cu conținut scăzut de grăsimi a redus aportul total de grăsimi la 20 de grame pe zi, iar grupul cu conținut redus de carbohidrați și-a redus aportul total de carbohidrați la 20 de grame pe zi. Acestea sunt cantități incredibil de restrânse, având în vedere că există 26 de grame de carbohidrați în băutura iaurt mă bucură în timp ce scriu acest lucru, și 21 de grame de grăsime în jumătatea mea din bara de ciocolată neagră Soțul meu și am împărțit pentru desert noaptea trecută.

Acest tip de restricție alimentară este imposibil de menținut pe termen lung și, după cum a arătat acest studiu, nu este necesar. Participanții au fost instruiți să adauge încet grăsimi sau carbohidrați până când au atins un nivel pe care au simțit că îl pot menține pe viață. În plus, ambele grupuri au fost instruite să mâncați cât mai multe legume posibil, alege alimente întregi de înaltă calitate și nutritive și limitează orice proces, pregătește-ți mâncarea acasă. se evită grăsimile trans, adaosul de zaharuri și carbohidrații rafinați, cum ar fi făina. Oamenilor nu li s-a cerut să numere calorii deloc.

De-a lungul unui an, ambele grupuri au participat 22 de clase consolidarea acestor principii sănătoase — și toți participanții au avut acces la educatori de sanatate care i-a ghidat în strategii de modificare comportamentală, cum ar fi conștientizare emoțională, stabilirea obiectivelor, dezvoltarea auto-eficacității (de asemenea, cunoscut sub numele de voință), și utilizarea sociale, rețele de sprijin, toate pentru a evita care se încadrează înapoi în nesănătoase obiceiuri alimentare. Participanții la ambele grupuri au fost, de asemenea, încurajați să mențină actualele recomandări de activitate fizică ale Guvernului SUA, care sunt “150 de minute de activitate fizică aerobică de intensitate moderată (2 ore și 30 de minute) în fiecare săptămână.”

Două diete diferite, care nu sunt atât de diferite, după toate. Ai înțeles? Practic, diferențele dintre grupuri au fost minime. Da, grupul cu puține grăsimi a renunțat la aportul zilnic de grăsimi și grupul cu carbohidrați a renunțat la consumul zilnic de carbohidrați. Dar ambele grupuri au ajuns să ia în 500 până la 600 de calorii mai puțin pe zi decât au avut înainte, și ambele au pierdut aceeași cantitate medie de greutate (12 lire sterline) pe parcursul unui an. Aceste makeups genetice și fizice nu a rezultat în orice diferențe, fie. Singura măsură diferită a fost aceea că LDL (lipoproteina cu densitate mică) a fost semnificativ mai mică în grupul cu conținut scăzut de grăsimi, iar HDL (lipoproteina cu densitate mare) a fost semnificativ mai mare în grupul cu nivel scăzut de carb.

Rezultatele se potrivesc foarte bine cu cercetările

Rezultatele se potrivesc foarte bine cu cercetărileÎmi place acest studiu pentru că a examinat o schimbare de stil de viață realist, mai degrabă decât doar o dieta fad. Ambele grupuri, la urma urmei, au fost etichetate ca diete sănătoase, și au fost, pentru că anchetatorii de studiu au încurajat consumul de înaltă calitate, alimente întregi nutritive, legume nelimitate, și evitarea făină, zaharuri, grăsimi rele, și alimente prelucrate. Toți au fost încurajați să fie activi fizic la un nivel la care majoritatea americanilor nu sunt. Și — aceasta este una mare-toată lumea a avut acces la consiliere comportamentală de bază care vizează reducerea mâncării emoționale. Când vine vorba de dietă, tot ce e vechi e nou din nou. Acest întreg studiu ar putea la fel de bine să fie numit un studiu al schimbării durabile a stilului de viață sănătos.

Rezultatele se potrivesc foarte bine cu cercetările anterioare despre un stil de viață sănătos. Mesajul Final e același cu care de obicei terminăm. Cea mai bună dietă este cea pe care o putem menține pe viață și este doar o bucată dintr-un stil de viață sănătos. Oamenii ar trebui să urmărească să mănânce alimente întregi de înaltă calitate, hrănitoare, mai ales plante (fructe și legume), și pentru a evita făină, zaharuri, grăsimi trans, și alimente prelucrate (orice într-o cutie). Toată lumea ar trebui să încerce să fie activă fizic, cu scopul de aproximativ două ore și jumătate de activitate viguroasă pe săptămână.

Pentru mulți oameni, un stil de viață sănătos înseamnă, de asemenea, o mai bună gestionare a stresului, și poate chiar terapie pentru a aborda problemele emoționale care pot duce la modele alimentare nesănătoase. Vrei să slăbești, acum. Și vrei să o faci în siguranță. Dar cum? Mai întâi, ține minte că mulți experți spun că cel mai bine e să slăbești treptat. Este mult mai probabil să rămână în afara. Dacă slăbești prea repede, vei pierde mușchi, oase și apă în loc de grăsime, spune Academia de nutriție și Dietetică. Sfatul Academiei: scopul de a pierde 1-2 de lire sterline pe săptămână, și pentru a evita diete fad sau produse care fac promisiuni care sună prea bine pentru a fi adevărat. Cel mai bine e să-ți bazezi pierderea de greutate pe schimbările cu care te poți baza în timp.

Și dacă tai prea multe calorii,

Și dacă tai prea multe calorii,Pentru rezultate mai rapide, va trebui să lucreze cu un medic, pentru a vă asigura că veți rămâne sănătos și de a lua nutrienți de care aveți nevoie. Probabil ați auzit zicala, “calorii în calorii, calorii în afară”; adică, trebuie doar să arzi mai multe calorii decât mănânci și BEI. Dar nu este atât de simplu, ca mulți oameni vă pot spune din propria lor experiență. Metabolismul tău … cât de bine transformă caloriile în combustibil … de asemenea contează. 

Și dacă tai prea multe calorii, îți face rău. Îți încetinești metabolismul, și asta te poate face să rămâi fără niște nutrienți. Sunt multe moduri în care poți face asta, fără să tai caloriile prea mult. Ai putea: Taie din nou pe porțiuni. Aflați câte calorii primiți într-o zi obișnuită și tăiați puțin înapoi. Citiți etichetele alimentare pentru a ști cât de multe calorii sunt în fiecare servire. Bea mai multă apă, ca să nu-ți fie atât de foame. Oricare ar fi metoda pe care o utilizați, va trebui să favorizeze good-for-you alimente cum ar fi legume, fructe, cereale întregi, și proteine lean astfel încât să păstrați o nutriție bună. Lucrul cu un dietetian este o idee bună, astfel încât să faceți un plan care acoperă aceste nevoi.

Obținerea responsabilității și a sprijinului. Multe aplicații te pot ajuta să-ți urmărești mâncarea. Din moment ce probabil ai smartphone-ul cu tine tot timpul, îl poți folosi pentru a ține pasul cu planul tău. Sau să păstrezi un jurnal cu mâncare din hârtie și pix despre ce ai mâncat și când. Află ce te face să mănânci. La cel mai de bază nivel, hrana este combustibilul. Îți dă energie să faci lucruri. Dar foarte puțini oameni mănâncă doar din acest motiv. E la fiecare adunare socială. Și este în cazul în care o mulțime de noi rândul său, atunci când avem o zi grea.

Va trebui să știi ce te face să vrei să mănânci când nu ți-e foame, și să ai un plan pentru acele momente. Primul pas este să aflăm care sunt declanșatoarele tale. Este stres, furie, anxietate, sau depresie într-o anumită parte a vieții tale? Sau mâncarea e principala ta recompensă când se întâmplă ceva bun? Nu trebuie să devii vegetarian, fără gluten, sau să renunți la vreun grup alimentar ca să slăbești. De fapt, e mai probabil să păstrezi kilogramele pentru totdeauna dacă e ceva cu care poți trăi pe termen lung.

Leave a Comment